Happy Client's

Testimonials

Don't Take Our Words! Luister Naar Wat Ze Over Ons Zeggen.

"Het was zo leuk en leuk om met Tivali samen te werken! Mijn huidige keukenindeling werkt niet voor mij, maar ik kon niet bedenken hoe ik het opnieuw moest doen vanwege de beperkte ruimte en extra dingen die ik wilde hebben. Valerie bedacht een distributie die logisch is en er prachtig uitziet! Ik kijk uit naar meer projecten samen! Bedankt voor je werk, Tivali"
Michelle P.
"Valerie was erg communicatief en bevatte alle elementen die ik wilde plus enkele. Ik ben opgewonden om het te realiseren"
Tia W.
"Zeer professioneel, snel, zeer communicatief. Ik raad ten zeerste aan om zijn service te gebruiken!! zal Tivali Designs zeker weer gebruiken! Bedankt voor de uren die je erin hebt gestopt !!"
Marco U.
"Heel goed werk en stelde ons in staat om onze ruimte opnieuw uit te vinden. De eerste oplevering duurde langer dan aanvankelijk gepland, maar geen haast en was tevreden met de uiteindelijke ontwerpen!"
Johan J.
"Helemaal weg van de kamer, ik ben meer dan tevreden over de service. Ik heb wel gevraagd om de bank naar de open haard te kijken, maar ik geef echt de voorkeur aan de kamer zoals Valerie het heeft ontworpen 🙂 Uitstekend werk zal deze verkoper weer gebruiken!"
Sam T.
"Beelden zijn verbluffend, er is echt aandacht voor detail en Tivali Designs heeft precies geleverd waar we om vroegen !! 100% aan te bevelen"
Caroline T.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.